Μενού
Το καλάθι σας

Αποστολή προϊόντων

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ


Με ΕΛΤΑ COURIER

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος famousclothes.gr αποστέλλονται με ΕΛΤΑ courier σε 1 έως 3 εργάσιμες, με τις εκάστοτε ισχύουσες χρεώσεις μεταφορικών από την εταιρεία. Τα μεταφορικά για αποστολές σε όλη την Ελλάδα κοστίζουν 2,90€ και η αντικαταβολή εφόσον επιλεγεί σαν τρόπος πληρωμής κοστίζει 4,80€. 

Σε παραγγελίες 6 τεμαχίων και άνω, λόγω όγκου τα μεταφορικά διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα των προϊόντων και συγκεκριμένα ανά 5 προϊόντα η χρέωση είναι 2,90€.

**Λόγω της τρέχουσας κατάστασης ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος του προβλεπόμενου.


Παραλαβή από κατάστημα - Click Away

Οι παραγγελίες με παραλαβή από το κατάστημα, φτάνουν στο κατάστημα σε 2-6 εργάσιμες ημέρες. Όταν η παραγγελία σας φτάσει στο κατάστημα της επιλογής σας θα ειδοποιηθείτε για να προγραμματίσουμε το ραντεβού παράδοσης.

Επίσης για παραγγελίες  που γίνονται μέσω e-shop για παραλαβή με την διαδικασία click away από το συμφωνημένο κατάστημα και είναι προπληρωμένες, ο αγοραστής δεν δικαιούται να ακυρώσει την πώληση αλλά υποχρεούται να παραλάβει ακόμα και μετά την λήξη  τυχόν επιβολής διακοπής λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, σε χρόνο που εκ νέου θα ορισθεί. Στην περίπτωση αυτή,  τυχόν επιστροφές, θα διέπονται από τους ειδικούς όρους πώλησης αγαθών.

Σε παραγγελίες 6 τεμαχίων και άνω, θα ζητείται από το τμήμα του eshop τραπεζική κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρεί η εταιρεία. Εφόσον γίνει η τραπεζική κατάθεση και το δέμα σας φτάσει στο κατάστημα της επιλογής σας, για την παραλαβή του δέματος ενδέχεται για λόγους ασφαλείας να σας ζητηθεί ταυτότητα/διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης.

Τα ραντεβού για τις παραδόσεις προγραμματίζονται από  Δευτέρα έως Παρασκευή μεταξύ 11.00 και 15.00

Σε παραγγελίες CLICK AWAY όταν έχει επιλεγεί αντικαταβολή, η εξόφληση κατά την παραλαβή του δέματος στο κατάστημα γίνεται ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ βάση κυβερνητικής απόφασης.ΚΥΠΡΟΣ

Οι παραγγελίες που έχουν καταχωρηθεί έως και Πέμπτη  αποστέλλονται από την εταιρεία μας κάθε Δευτέρα. Από την μεταφορική χρειάζονται 3 έως 5 ημέρες για να παραδοθούν στην πόρτα σας. Τα μεταφορικά για παραγγελίες έως και 3 ζευγάρια είναι 6€.

Για παραγγελίες 4 τεμαχίων και άνω, λόγω όγκου τα μεταφορικά διαμορφώνονται ανάλογα με την ποσότητα των προϊόντων και συγκεκριμένα ανά 3 προϊόντα η χρέωση είναι 6€.

Οι παραδόσεις στην Κύπρο γίνονται με Kronos Express.


*Οι παραπάνω προθεσμίες παράδοσης δεν ισχύουν σε περιόδους άσχημων καιρικών φαινομένων, απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που μπορεί να επηρεάσει τον χρόνο παράδοσης
//